KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Kırklareli Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi

Haz

Uzun yıllar okulumuza hizmet eden Beden Eğitimi Öğretmeni Kubilay TAŞDEMİR’e, emekliliğe ayrılan Sanat Tarihi Öğretmeni Derya İNCEL’e ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe Nur ÖZTÜRK’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

Haz

2002 yılında eğitim - öğretim hayatına başlayan okulumuz ilk mezunlarını 2006 yılında vermişti. Aradan geçen 21 yıl içinde çeşitli başarılara imza atan okulumuz bu yıl 17.mezunlarını da geleceğe uğurladı.

15 Haziran Perşembe günü okulumuzda yapılan mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Murat ALADAĞ'ın konuşmasının ardından resim bölümü, aynı zamanda okul birincisi SILA KOÇ ve müzik bölümü birincisi GÖZDE YILDIZ' a okul müdürümüz tarafından plaket takdim edildi. Okul birincisi SILA KOÇ kütüğe plaket çakarak okul tarihinde unutulmazların arasında yerini aldı ve veda konuşmasını gerçekleştirdi.

Tüm öğrencilerin tek tek çağrılması ve sınıf Rehber öğretmenleri AYŞEN İNAN ile REYHAN ÖZFURUNCU tarafından öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra geri sayımla öğrencilerimiz tarafından kepler havaya atıldı.

Bundan sonraki yaşamlarında öğrencilerimize başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Haz

Okulumuzda geleneksel hale gelen dinletilerin sonuncusunu gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm müzik bölümü öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür deriz.

Haz

Okulumuzun sene sonu resim sergisini gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm resim bölümü öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür deriz.

Haz

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 5-7 Haziran Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "TEMİZ DENİZ, TEMİZ DÜNYA" temalı resim yarışmasına katılan okulumuz TEK GÜZEL SANATLAR LİSESİ öğrencisi SILA KOÇ ikincilik ödülüne, 10.sınıf öğrencisi YALIN ATEŞ üçüncülük ödülüne layık görülmüştür. Öğrencilerimize Kırklareli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından bisiklet hediye edilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Kırklareli İl Mili Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen ve kazadan hastalığa, yangından depreme kadar hemen her tehlikeli durumda hayat kurtaran öneme sahip olan ilk yardım eğitimi okulumuz öğrencilerine Kırklareli İl Mili Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Uzmanı Nazan ÖZKAN tarafından verildi. Bilgilendirmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

İlçe Sağlık Müdürlüğünden Diyetisyen Esra GÜMÜŞ IŞIK 9.sınıf öğrencilerimizi "Sağlıklı Beslenme" konusunda bilgilendirmek için bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumunda ergenlik çağında beslenme, sağlıklı bağırsak nasıl olmalı, çölyak hastalığı ve gluten hassasiyeti nedir; tedavisi nasıl olmalıdır gibi konulara değindi. Diyetisyenimize bilgilendirmelerinden dolayi teşekkür ediyoruz.

May

Okul tanıtımları kapsamında Çiftlikköy Ortaokulu, Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek Ortaokulu, 8 Kasım Ortaokulu, Emrullah Efendi Ortaokulu, Şaban Öğünç Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek resim ve müzik bölümleri hakkında bilgi aldılar. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 2008 yılı mezunlarından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ercan MAKREŞ, kariyer günleri kapsamında okulumuzu ziyaret ederek eğitim hayatı, çalışmaları, grafik tasarımı bölümü ve iş bulma alanları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

2021 resim bölümü mezunlarından, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Geleneksel El Sanatları bölümü öğrencisi Koray KOÇ da okuduğu bölüm, yaptığı çalışmalar konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Başarılı e-Twinning projeleri ile 2021 Avrupa Kalite Etiketi ödülü almaya hak kazanan okullarımızın idarecileri ve öğretmenlerine, ödülleri düzenlenen törenle verildi.