KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Kırklareli Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi

17. MEZUNLARIMIZI UĞURLADIK

2002 yılında eğitim - öğretim hayatına başlayan okulumuz ilk mezunlarını 2006 yılında vermişti. Aradan geçen 21 yıl içinde çeşitli başarılara imza atan okulumuz bu yıl 17.mezunlarını da geleceğe uğurladı.

15 Haziran Perşembe günü okulumuzda yapılan mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Murat ALADAĞ'ın konuşmasının ardından resim bölümü, aynı zamanda okul birincisi SILA KOÇ ve müzik bölümü birincisi GÖZDE YILDIZ' a okul müdürümüz tarafından plaket takdim edildi. Okul birincisi SILA KOÇ kütüğe plaket çakarak okul tarihinde unutulmazların arasında yerini aldı ve veda konuşmasını gerçekleştirdi.

Tüm öğrencilerin tek tek çağrılması ve sınıf Rehber öğretmenleri AYŞEN İNAN ile REYHAN ÖZFURUNCU tarafından öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra geri sayımla öğrencilerimiz tarafından kepler havaya atıldı.

Bundan sonraki yaşamlarında öğrencilerimize başarı ve mutluluklar diliyoruz.

20-06-202320-06-2023

Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 13.07.2023 00:37 - Görüntülenme: 180